Toimitus- ja myyntiehdot

Tilaamasi tuotteet voidaan sopimuksen mukaan joko lähettää postissa, matkahuollossa tai muuna rahtina tai asiakas voi noutaa sen itse.

Pientarvikkeet laitamme joko matkahuollon tai postin kautta. Tilaaja maksaa rahdin tai postiennakon. Posti- ja rahtimaksu on 5 kiloon asti 15 €. Kaikki yli 5 kilon tarvikelähetykset toimitetaan matkahuollon kautta ja rahtimuksu määräytyy lähetyksen painon mukaan. Alle 50 euron tilauksiin lisätään pientoimituslisä 8 euroa. Jos kyseessä on pieni tilaus, se voidaan toimittaa kirjelähetyksenä, postimaksu on 6 euroa.

Huonekalujen toimituksesta ja hinnoista tulee sopia aina tapauskohtaisesti ennen tuotteen tilaamista joko soittamalla, sähköpostitse tai asiakaspalautelomaketta käyttämällä.

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, jos se ei vastaa tilausta.

Tilauksen tai tuotteisiin liittyvät kysymykset voi lähettää myös asiakaspalautelomakkeella, joka löytyy yhteystiedoista.

Maksaminen

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.