Huonekalujen valmistus

Huonekalujen valmistus tapahtuu asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Meillä on myös omaa mallistoa, josta saattaa hyvinkin löytyä juuri etsimäsi, persoonallinen huonekalu. Toimipaikkamme sijaitsee Kiteellä, Kiteenlahden kylässä, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen!

Mittatilaushuonekaluja ja omaa mallistoa

Valmistamme uusia huonekaluja mittatilaustyönä, asiakkaan toiveita kuunnellen. Materiaalina käytämme pääasiallisesti mänty-liimapuulevyä, mutta asiakkaan toivomuksesta myös muita puulajeja, kuten koivua ja tammea. Käyttämämme liimapuulevy on paksuudeltaan 28-40 mm.

Olemme kehittäneet myös omaa mallistoa, johon kuuluu mm. baarikalusteet, makuuhuoneen kalusteet ja ruokapöytä. Tutustu kalusteisiin kuvagalleriassa tai verkkokaupassamme!

Myös entisöinti- ja verhoilupalvelut

Uustuotannon lisäksi entisöimme sekä verhoilemme erilaisia huonekaluja ja kalusteita - niin yksityisasiakkaille kuin julkisiin tiloihin, kuten ravintoloihin.

Ota yhteyttä!

Halusitpa sitten mittatilaustyönä uuden huonekalun tai kaluston, tai kunnostaa vanhat huonekalut entisöimällä tai verhoilemalla, ota yhteyttä meihin! Palvelemme Kiteenlahden kylästä Kiteeltä käsin maanlaajuisesti.

snky1.jpg