Huonekalujen kunnostus-, entisöinti- ja verhoilupalvelut Kiteeltä

Antiko Oy:n laadukkaisiin palveluihin kuuluvat huonekalujen kunnostus, entisöinti ja verhoilu. Valmistamme myös mittatilaushuonekaluja ja myymme monenlaisia tarvikkeita ja tavaroita verkkokaupassamme. Palvelemme Kiteeltä käsin mutta toimitamme tuotteita koko Suomeen. Tutustu palveluihimme!

Entisöinti- ja verhoilutarvikkeet verkkokaupasta

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman entisöinti- ja verhoilutarvikkeita, sisustustavaroita sekä kunnostamiamme huonekaluja. Toimitamme tuotteet Matkahuollon tai Postin kautta kaikkialle Suomeen. Tuotteisiin voit tutustua myös myymälässämme Kiteenlahdella, joka on auki sopimuksen mukaan. Klikkaa verkkokauppaan!

Vallitsevassa tilanteessa emme laita tilauksista erillistä vahvistusta. Olemme yhteydessä asiakkaaseen, mikäli tilauksessa on jotain epäselvää tai toimitus syystä tai toisesta viivästyy. Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti, viimeistään viikon kuluessa tilauksesta.

Laadukasta käsityötä Kiteeltä

Jos vanha huonekalusi kaipaa korjausta tai uutta ilmettä, pyydä tarjous meiltä esim. lähettämällä kuva entisöitävästä tuotteesta! Käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja ja toteutamme työt pitkällä ja vankalla ammattitaidolla. Tutustu tekemiimme töihin kuvagalleriassa ja ota yhteyttä!

Vallitsevassa tilanteessa meidät tavoittaa parhaiten sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.

Tervetuloa asioimaan!
Sari ja Harri


Uutisia

Briwax - vahaa jälleen saatavilla (23.11.2016)
Saimme jälleen pienen erän Briwax - vahaa. Vahalla voi puhdistaa, kiillottaa ja käsitellä mm. huonekalut vain yhdellä käsittelykerralla. Varasto väri on kirkas. Riipuen..

Uusia tuotteita lisätty (22.04.2016)
Verkkokauppaamme on lisätty uusia maalaamalla kunnostettuja huonekaluja. Käy tutustumassa.